Let op! Op dit moment werken wij er hard aan om deze site voor u te verbeteren.

Interieuradvies

PERSOONLIJK INTERIEURADVIES BIJ KLAVER MODERN WONEN

Bent u op zoek naar een nieuwe bank of wilt u een compleet ander interieur met verrassende kleuren en materialen? Wij helpen u graag met een professioneel interieuradvies.
Samen met onze interieurstyliste Lisette gaat u op zoek naar hét ideale interieur zodat u van uw huis úw thuis kunt maken!

Met de hulp van onze styliste gaan al gauw al uw veilige keuzes overboord. Zij komt vaak met ideeën waar u zelf nooit aan gedacht zou hebben.

Interieurstyliste Lisette heeft een passie voor interieur en geeft u graag persoonlijk advies binnen elke woonstijl en budget. Van een nieuw meubel in een verrassende kleur tot een compleet nieuwe woonkamer waarin uw dierbare meubelstukken weer compleet tot zijn recht komen. Ze let daarbij op de indeling van de inrichting en kijkt naar de vloer, kleuren op de muren en gordijnen. ,,Wat ik mooi vind, hoeft voor een ander niet te gelden. Niet iedere klant is even avontuurlijk. Als ik met hen meekijk en merk dat ze voor veilig gaan, wat ontzettend mooi kan zijn, zou ik ook iets spannends kunnen opperen. Hoe leuk is het dan om enthousiaste reacties te krijgen omdat mensen het op deze manier nooit bedacht zouden hebben. Ik vind het erg belangrijk dat de klant naar huis gaat met een goed gevoel.”

Een aantal tips van Lisette:

  • Doe van te voren inspiratie op! Zelf kunt u thuis een moodboard maken met kleuren, stijlen en materialen. Gebruik hiervoor bijvoorbeeld Pinterest maar u kunt natuurlijk ook ouderwets knippen en plakken.
  • Maak foto’s van de ruimte en meet deze op
  • Maak tot slot een wishlist van meubels en accessoires en bepaal uw budget
  • Neem dit alles mee en samen met u maken wij een persoonlijk interieurplan.

Een goede voorbereiding is het halve werk.

Kom langs in onze woonwinkel of maak vandaag nog een afspraak!