Werkwijze

 • KENNISMAKING

  Graag nodigen wij u van harte uit in onze woonwinkel in Ermelo, vlak langs de A28 op slechts een half uurtje rijden vanaf Amersfoort en Zwolle. Onlangs hebben wij onze showroom uitgebreid tot 900m2. Hier kunt u inspiratie opdoen en de vele stof- en leerstalen bekijken.

 • 1001 MOGELIJKHEDEN

  Uit al deze stof- en leerstalen maakt u een keus dat past bij uw wensen en budget. Daarbij staan onze medewerk(st)ers klaar om u te adviseren in kleur, patroon en soort stof of leer. Daarnaast hebben wij ook nog een interieurstyliste in huis. Zij helpt u graag in het maken van de juiste keuze.

 • JUIST ADVIES

  U laat u door één van onze medewerkers vakkundig adviseren over de kleur, kwaliteit, zithoogte, uitvoering en uw specifieke wensen. Want een bank of fauteuil laten stofferen doet u niet iedere dag. Daarom mag u van ons vakkundig advies en uitgebreide service verwachten.

 • UITSTEKENDE SERVICE

  Nadat u de orderbevestiging heeft getekend bent u uw waardevolle bezit vaak maar één week kwijt (gemiddelde wachttijd 3 tot 6 weken).  In deze week wordt uw meubel door één van onze vakkundige stoffeerders onder handen genomen. Komt u uit de regio dan halen en bezorgen wij uw meubel op iedere vrijdag. Met onze eigen bezorgdienst rijden wij op zaterdag door de rest van het land.

 • VOOR IEDER BUDGET

  Wij kunnen natuurlijk niet in uw portemonnee kijken en daarom kunnen wij voor ieder budget een passend voorstel maken. Wij bieden eerlijke en scherpe prijzen zodat u uw vertrouwde meubelstuk niet weg hoeft te doen.

LIEVER EERST MAILEN?

Wij begrijpen dat u niet altijd in de gelegenheid bent om langs te komen. Maar wilt u toch graag meer informatie of alvast een kostenplaatje zien? Bel ons op telefoonnummer 0341 – 55 25 70 of mail ons zo uitgebreid mogelijk met al uw wensen, dan helpen wij u graag verder!