Let op! Op dit moment werken wij er hard aan om deze site voor u te verbeteren.

Stoffeerderij

MEUBELSTOFFEERDERIJ

 

Een oud zitmeubel dat nog steeds heerlijk zit of qua formaat perfect in uw interieur past gooit u natuurlijk niet zomaar weg. Waarschijnlijk bent u er erg aan gehecht en wilt u er liever geen afstand van doen. En dat hoeft ook niet. In plaats van uw versleten meubilair weg te gooien, kunt u het opnieuw laten bekleden. Zo kunt u uw meubilair een tweede leven geven. Met een nieuwe bekleding zien uw geliefde meubels er weer als nieuw uit en heeft u er nog jarenlang plezier van. Kan uw versleten meubilair ook wel een opfrisser gebruiken? Bij Meubelstoffeerderij Klaver in Ermelo bent u aan het juiste adres!

WAAROM MEUBELS OPNIEUW LATEN STOFFEREN?

Oude meubels opnieuw laten stofferen bespaart u een hoop geld. Het is tevens een geweldige manier om de geschiedenis in leven te houden en tegelijkertijd onze impact op het milieu te reduceren. Het frame, de vering en vaak zelfs de vulling worden hergebruikt. Dat betekent minder afval. Indien gewenst kunnen wij beschadigde of ingezakte vulling repareren of vervangen door moderne vulmaterialen, voor een betere ondersteuning en een langere levensduur. Ook een antieke stoel kunnen we aanpassen aan uw wensen, zonder dat dit ten koste gaat van de unieke charme van het meubelstuk.

WELKE MEUBELEN STOFFEREN JULLIE?

U kunt bij onze stoffeerderij alle denkbare meubels laten stofferen. Behalve banken stofferen en stoelen stofferen maken wij ook kussens op maat. Daarnaast kunt bij ons terecht voor autobekledingcamperbekleding en bootbekleding op maat. Kom gerust eens langs bij onze ruime stoffeerderij en showroom in Ermelo en laat u inspireren door de mogelijkheden!

LAAT UW MEUBEL STOFFEREN DOOR STOFFEERDERIJ KLAVER ERMELO!

Stoffeerderij Klaver is een familiebedrijf met meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van meubelstoffering. Wij bieden een enorme keuze aan verschillende stof- en leersoorten, in een breed scala aan kleuren. Bovendien bent u bij ons verzekerd van een deskundig advies op maat, een hoge kwaliteit en een snelle service. Bent u niet in de gelegenheid om bij ons langs te komen, neem dan even contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.