Reparaties

Op uw bank en fauteuil, maar ook op uw boot en in uw caravan, wordt geleefd, gegeten en gedronken. Helaas kunt u niet altijd voorkomen dat er eens iets mis gaat. Er wordt geknoeid met etenswaren, u gooit per ongeluk uw koffie om of uw (klein)kinderen komen met hun vieze handjes aan uw meubels… Vaak leidt dit tot vlekken in uw bekleding.
Dit hoeft niet het einde te betekenen van uw prachtige bankstel of de kussens in uw boot of caravan. Want voor zowel lederen als stoffen bekledingen bestaan er prima onderhoudsproducten. Kom langs in onze winkel of bestel gemakkelijk en snel uw onderhoudsmiddel online via onze webwinkel.

Helaas gaat het soms ook echt mis. Uw hond springt ongelukkig op de bank en u hoort het al, een scheur! U ziet het direct, dat gedeelte zal vervangen moeten worden. Maar ook de zadel van uw brommer, die u al jarenlang, goed afgedekt in de schuur heeft staan, kan op een gegeven moment toe zijn aan een nieuw stukje (kunst)leder. Een naad los in uw prachtige sierkussen, een versleten autostoel, een door de zon verkleurde poef of zelfs een oud wiegje kunt u door ons vakkundig laten repareren/stofferen. Door vaak kleine reparaties kunt u weer jarenlang genieten van datgene waar u jaren geleden verliefd op bent geworden.

Waardeer het, repareer het!’

We lijken het repareren een beetje uit het oog te zijn verloren. Met de ‘Waardeer het. Repareer het’-campagne hoopt SIRE Nederlanders te bewegen hun kapotte spullen te repareren door mensen bewust te maken van de waarde van hun spullen.
We gooien in Nederland veel waardevolle spullen weg. Spullen die na een kleine reparatie vaak nog prima mee kunnen. Met de campagne ‘Waardeer het. Repareer het’ wil SIRE zoveel mogelijk Nederlanders bewegen hun kapotte spullen te (laten) repareren.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Kom langs, mail ons of bel ons op telefoonnummer 0341 – 55 25 70.