Onze medewerkers

Ons team bestaat uit vakkundige stoffeerders, meubelmakers, verkoopmedewerk(st)ers en bezorgers met allen een passie voor wonen. Met dit gedreven en duurzaam opererend team begeleiden wij u graag bij het ontwerpen en realiseren van een prachtig meubelstuk.

Over ons

De firma Klaver is met 30 jaar ervaring in het stofferen en repareren van meubels een begrip in Ermelo en omgeving! Met deze 30 jaar aan ervaring staat dit familiebedrijf voor vakmanschap, kwaliteit en service.

Het herstofferen van meubels, autostoelen, caravankussens en bootkussens is maar een kleine greep uit wat wij allemaal doen. Ook kunnen kleine en grote ondernemingen bij ons terecht voor het bekleden, aanpassen en vernieuwen van restaurantstoelen, speelhoeken, zeildoeken, bureaustoelen, wanden en ga zo maar door.

Ook kunt u bij ons terecht voor het repareren en restaureren van (antieke) houten meubelen, spuitwerk en het laten maken van maatwerk meubelen. Lees hier meer over op de pagina van onze Meubelmakerij.

Wat begon als een éénmanszaak aan de Dennenlaan in Ermelo is inmiddels uitgegroeid tot een succesvol bedrijf gevestigd op industrieterrein Veldzicht-Noord. Graag nodigen wij u uit in onze 750m² grootte showroom. Naast 1001 verschillende soorten en kleuren stof- en leerstalen vindt u in onze showroom refurbished en nieuwe designmeubelen (van merken als Leolux, Rolf Benz, Montis, Label etc.), woonaccessoires, vloerkleden en zoveel meer!