Let op! Op dit moment werken wij er hard aan om deze site voor u te verbeteren.

Tafels spuiten

TAFELS SPUITEN

Is uw tafelblad versleten en zou u dit graag willen laten herstellen? Of bent u uitgekeken op de kleur van uw tafel? U kunt uw tafel laten spuiten bij Klaver Ermelo! Wij beschikken namelijk over een eigen meubelspuiterij en alle ervaring en middelen om uw tafel er weer als nieuw uit te laten zien en de levensduur van het meubelstuk te verlengen.

IK LAAT GRAAG MIJN TAFEL SPUITEN, WELKE MOGELIJKHEDEN ZIJN ER?

Bij Klaver Ermelo maken we gebruik van hoogwaardige tweecomponenten laksoorten op thinner basis. Deze staan garant voor een egaal, krasvast resultaat. Bovendien zijn de lakken in elke denkbare kleur verkrijgbaar. Ook wat betreft de glansgraad is er veel mogelijk. Of u nu de voorkeur geeft aan een diepmatte of hoogglans afwerking, het kan allemaal.

Behalve voor uw tafel laten spuiten kunt u overigens ook bij onze meubelspuiterij terecht voor kasten spuiten en stoelen spuiten.

TAFEL LATEN SPUITEN BIJ KLAVER ERMELO

Wilt u uw tafel laten spuiten bij Klaver Ermelo? Dan vragen wij u eerst om langs te komen of ons wat foto’s door te mailen van de tafel in kwestie. Wij kunnen dan bekijken hoeveel arbeidsuren erin gaan zitten en hoeveel lak er nodig is. Een tafel met strakke belijning vergt immers minder werk dan een tafel met allerlei gedetailleerde profielen. We stellen een offerte op maat voor u op, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Gaat u akkoord met de offerte, dan plannen we de order in. U kunt de tafel bij ons langsbrengen, of wij kunnen het meubelstuk bij u ophalen. Afhankelijk van de werkzaamheden is uw tafel na 1 tot 2 weken klaar en kan deze bezorgd of opgehaald worden. Heeft u behoefte aan meer informatie met betrekking tot tafels spuiten? Neem gerust even contact met ons op. We beantwoorden graag uw vragen.