Let op! Op dit moment werken wij er hard aan om deze site voor u te verbeteren.

Stoelen spuiten

STOELEN SPUITEN

Heeft u een of meerdere stoelen die nog prima mee kunnen, maar die wel een nieuwe laag verf of lak kunnen gebruiken? Passen uw stoelen niet meer bij uw huidige interieur? Of bent u simpelweg uitgekeken op de kleur? Dan kunt u bij Klaver Ermelo uw stoelen laten spuiten. Dat is een stuk goedkoper dan nieuwe stoelen aanschaffen, en u bent ook nog eens duurzaam bezig!

IK WIL MIJN STOELEN LATEN SPUITEN, WAT ZIJN DE MOGELIJKHEDEN?

Klaver Ermelo beschikt over een eigen spuiterij en alle kennis en expertise om uw stoelen er weer als nieuw uit te laten zien. Wij maken gebruik van kwalitatief hoogwaardige 2-componenten lakken op thinnerbasis. Dit zijn zeer sterke, krasvaste laksoorten die in alle denkbare kleuren verkrijgbaar zijn. Ook wat betreft de glansgraad heeft u geen beperkingen; of u nu de voorkeur geeft aan een diepmatte of hoogglans finish of iets daar tussenin, het is allemaal mogelijk. Naast het spuiten van uw stoelen kunnen wij ook beschadigde stoelpoten repareren of stoelen van een nieuwe bekleding voorzien. We beschikken namelijk ook over een eigen stoffeerderij.

Kom gerust eens bij ons langs of mail ons foto’s van uw meubelstuk door, zodat wij kunnen beoordelen wat er precies moet gebeuren. Aan de hand daarvan stellen we graag een vrijblijvende offerte op maat voor u op.

STOEL LATEN SPUITEN BIJ KLAVER ERMELO

Wilt u uw geliefde stoelen laten spuiten? Dan laat u dit vanzelfsprekend niet aan de eerste de beste over. Als vakkundige meubelmaker met ruim 30 jaar ervaring garandeert Klaver Ermelo altijd een persoonlijk advies en een kwalitatief hoogwaardig eindresultaat. Bovendien profiteert u bij ons van een snelle service! Heeft u behoefte aan meer informatie over de mogelijkheden van stoelen spuiten? Loop eens binnen bij onze vestiging in Ermelo of neem contact met ons op. Wij zijn zowel telefonisch als per mail te bereiken.