Let op! Op dit moment werken wij er hard aan om deze site voor u te verbeteren.

Tafels op maat

TAFELS OP MAAT

Bent u op zoek bent naar een passende eettafel, salontafel of bijzettafel? Dan kan het soms erg lastig zijn om een exemplaar te vinden dat niet alleen de juiste afmetingen heeft, maar ook qua materiaal en uitstraling aan uw wensen voldoet. Daarom biedt Klaver Ermelo u de mogelijkheid om uw ideale tafel op maat te laten maken.

IK WIL EEN MAATWERK TAFEL BESTELLEN, HOE WERKT DAT?

Heeft u tekeningen of foto’s van hoe u wilt dat uw tafel op maat eruit komt te zien, dan kunt u deze bij ons langsbrengen of ze naar ons mailen. Zo kunnen we alvast een inschatting maken van de verwachte arbeid en hoeveelheid materialen die we nodig hebben. We overleggen met u over de afmetingen, het materiaal, de afwerking en de overige details en stellen een offerte op maat voor u op. Gaat u hier akkoord mee, dan plannen we de order in en bestellen we het materiaal. U heeft uw nieuwe tafel op maat al binnen enkele weken in huis!

Behalve voor tafels op maat kunt u ook bij onze meubelmakerij terecht voor alle denkbare tafel reparaties. Heeft u een tafel die nog prima is maar waarvan de lak in de loop der tijd beschadigd is? Geen probleem. Onze vakmensen hebben veel ervaring op het gebied van tafels spuiten!

TAFEL OP MAAT LATEN MAKEN BIJ KLAVER ERMELO

Klaver Ermelo is een familiebedrijf met ruim 30 jaar ervaring en een grote passie voor duurzaam wonen. Wij staan garant voor vakmanschap, een snelle service en een kwalitatief hoogwaardig eindresultaat waar u jarenlang plezier van heeft. Kom gerust eens langs bij onze showroom om inspiratie op te doen voor een tafel op maat! Voor meer informatie over de mogelijkheden of een vrijblijvende offerte kunt u vanzelfsprekend ook even contact met ons opnemen. We staan u graag te woord.