Let op! Op dit moment werken wij er hard aan om deze site voor u te verbeteren.

Kasten op maat

KASTEN OP MAAT

Heeft u een vreemd gevormde muur en zoekt u een wandkast om deze ruimte te vullen? Of heeft u misschien behoefte aan een kast met verborgen compartimenten, of een bepaalde indeling om een verzameling in kwijt te kunnen? U zou dan met een rolmaat woonwinkels en showrooms kunnen afstruinen, in een eindeloze zoektocht naar de perfecte kast. Maar u kunt natuurlijk ook gewoon een kast op maat laten maken. Klaver Ermelo is u daarbij graag van dienst.

IK WIL EEN MAATWERK KAST BESTELLEN, HOE WERKT DAT?

Wanneer u tekeningen of foto’s heeft van hoe uw kast eruit moet komen te zien, kunt u deze bij ons langsbrengen of doormailen. We overleggen met u over het gewenste materiaal. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een massief houten kast, gefineerd plaatmateriaal of gespoten MDF. Ook kunt u aangeven of u wel of geen greeploze kast wilt. Indien nodig kan een van onze meubelmakers nog bij u langs komen om de kast in te meten. Zodra we alle details op een rijtje hebben, stellen we een offerte op maat voor u op. Gaat u hiermee akkoord, dan plannen we de order in en bestellen we alle materialen. Zodra uw kast op maat klaar is kunnen wij deze uiteraard ook bij u komen plaatsen.

Wij kunnen overigens niet alleen kasten op maat maken; u kunt bij ons terecht voor vrijwel alle denkbare meubels op maat. Daarnaast doen wij tafel reparaties en beschikken we over een eigen stoffeerderij.

KAST OP MAAT LATEN MAKEN BIJ KLAVER ERMELO

Als ervaren meubelmaker met een grote passie voor duurzaam wonen is Klaver Ermelo ervan overtuigd dat u van een kast op maat het meeste plezier heeft. Wij garanderen dan ook altijd kwalitatief hoogwaardige maatwerk kasten die in alle opzichten aan uw wensen voldoen! Loop gerust eens binnen bij onze 950 m2 ruime showroom om inspiratie op te doen of u door onze deskundigen van een persoonlijk advies te laten voorzien. Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte kunt u ook telefonisch of per mail contact met ons opnemen.