Let op! Op dit moment werken wij er hard aan om deze site voor u te verbeteren.

Eiken meubels op maat

EIKEN MEUBELS OP MAAT

Een groot voordeel van meubels op maat laten maken is dat u zelf het materiaal kunt bepalen. U hoeft geen genoegen te nemen met de goedkope, ondeugdelijke en soms zelfs schadelijke materialen die gebruikt worden voor het maken van conventionele meubels. In plaats daarvan kunt u kiezen voor kwalitatief hoogwaardige materialen die aansluiten op uw smaak en persoonlijke wensen. Bij Klaver Ermelo bent u aan het goede adres voor de mooiste eiken meubels op maat.

WAAROM EEN EIKEN MEUBEL OP MAAT?

Eikenhouten meubels zijn bijzonder populair. Dat is ook niet zo verwonderlijk, want met eikenhout bent u verzekerd van een natuurlijke, tijdloze uitstraling die in vrijwel elke woonstijl past. Eikenhout is een zeer sterke, duurzame houtsoort met uitstekende slijtvaste en vochtbestendige eigenschappen. Eiken meubilair is degelijker dan meubilair van veel andere hardhoutsoorten, zoals mahonie.

Daarbij is eikenhout relatief makkelijk te lakken of te beitsen, zodat eenvoudig de gewenste afwerking kan worden gerealiseerd.

WELKE MOGELIJKHEDEN HEB IK OP HET GEBIED VAN EIKEN MEUBELS OP MAAT?

U kunt bij Klaver Ermelo terecht voor vrijwel alle denkbare eikenhouten meubelen. Onze vakmensen zijn u graag van dienst voor onder andere tafels op maat en kasten op maat. Maar we kunnen bijvoorbeeld ook eiken eetstoelen maken die perfect passen bij uw eettafel. Informeer gerust naar de opties.

EIKEN MEUBELEN OP MAAT LATEN MAKEN BIJ KLAVER ERMELO

Laat u een eiken meubel op maat maken bij de meubelmakerij van Klaver Ermelo, dan bent u altijd verzekerd van een kwalitatief hoogwaardig eindproduct dat in alle opzichten aan uw wensen voldoet. Ons familiebedrijf heeft ruim 30 jaar ervaring als meubelmaker en is u uiteraard ook graag van dienst met een persoonlijk advies op maat. Wilt u graag eerst wat inspiratie op doen of u laten informeren over de mogelijkheden? U bent van harte welkom bij onze 950 m2 ruime showroom. Bent u momenteel niet in de gelegenheid om langs te komen, neemt u dan even contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.