Let op! Op dit moment werken wij er hard aan om deze site voor u te verbeteren.

Banken op maat

BANKEN OP MAAT

De bank is vaak het middelpunt van de woonkamer. Het is de plek waar iedereen zich verzamelt om samen tijd door te brengen, om te socialiseren of gewoon om te ontspannen. Het is dan ook niet zo verwonderlijk dat veel mensen hoge eisen stellen aan dit meubelstuk. Maar elk thuis is anders, dus het vinden van een bank die zowel qua grootte als qua materiaal en uitstraling aan uw wensen voldoet is een uitdaging. Gelukkig kunt u altijd nog terecht bij Klaver Ermelo. Wij maken namelijk de mooiste banken op maat!

DE VOORDELEN VAN EEN BANK OP MAAT

Klaver Ermelo beschikt over een eigen meubelmakerij en stoffeerderij. Dat betekent dat wij elk onderdeel van uw nieuwe bank zelf kunnen produceren, waardoor u de volledige controle heeft over de afmetingen, de materialen en de bekleding. U heeft de keuze uit een uitgebreide collectie stof- en leersoorten in alle denkbare kleuren. Zo creëren we samen een bank op maat die perfect aansluit op uw wensen en behoeften.

BANKEN OP MAAT: ONZE WERKWIJZE

De meeste mensen hebben al een goed beeld van hoe hun nieuwe bank op maat eruit moet komen te zien. Wij vragen altijd eerst om een tekening of een paar foto’s, zodat we een indicatie hebben van de benodigde arbeid en materialen. We overleggen met u over de gewenste maten, materialen en bekleding, waarna we een offerte op maat voor u opstellen. Na akkoord wordt de order ingepland en bestellen we de materialen. We kunnen maatwerk banken al binnen enkele weken leveren!

Wist u dat u ook bij ons terecht kunt voor onder andere tafels op maat?

BANK OP MAAT LATEN MAKEN BIJ KLAVER ERMELO

Laat u een bank op maat maken door Klaver Ermelo, dan profiteert u van een persoonlijk advies, een snelle service en een hoogwaardig eindresultaat. Bovendien bent u verzekerd van een uniek meubelstuk dat u nergens anders zult aantreffen. Kom vooral eens langs bij onze 950 mruime showroom in Ermelo om inspiratie op te doen. U kunt uiteraard ook even contact met ons opnemen voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.