Let op! Op dit moment werken wij er hard aan om deze site voor u te verbeteren.

Banken reparatie

BANKEN REPARATIE

 

Uw bank behoort tot de meest intensief gebruikte meubelen in uw interieur. Het is dan ook onvermijdelijk dat het meubel in de loop der jaren wat beschadigingen oploopt. Denk bijvoorbeeld aan vlekken, scheuren en gaten in de bekleding. Ook kunnen de kussens gaan inzakken. In plaats van een compleet nieuwe bank te kopen, kunt u uw bank laten repareren door Klaver. Onze ervaren vakmensen kunnen elke bank opknappen of repareren. We kunnen uw bank stofferen of de huidige bekleding repareren, de kussens opvullen en uw bank een compleet nieuwe uitstraling geven.

IS EEN BANK REPARATIE HET WAARD?

Wanneer het alleen om de bekleding gaat, is een bank reparatie zonder twijfel de meest voordelige én ecologisch verantwoorde keuze. Wij hebben vele stof- en leersoorten om uit te kiezen, in een breed scala aan kleuren en designs. Maar ook als bijvoorbeeld de zit- en/of rugkussens ingezakt zijn en niet meer de gewenste ondersteuning bieden, kunnen wij dit voor u verhelpen. Zo kunnen we de vulling vervangen door moderne materialen die de gewenste ondersteuning en een ultiem comfort bieden. Uw bank zal een compleet nieuwe look en feel krijgen en beter zitten dan ooit tevoren. En dat voor een fractie van de prijs van een nieuwe bank!

Is uw bank niet het enige meubelstuk dat aan een opknapbeurt toe is? U kunt ook bij ons terecht voor onder andere stoelen reparatie!

LAAT UW BANK REPAREREN BIJ KLAVER ERMELO!

Wilt u uw bank laten repareren door Klaver? Kom gerust eens langs bij onze 950m2 ruime showroom in Ermelo en vraag naar de mogelijkheden. U bent bij ons verzekerd van een deskundig advies op maat, een snelle service en een kwalitatief hoogwaardig eindresultaat. Daarbij is onze winkel CBW erkend, wat betekent dat u van uitstekende garantievoorwaarden profiteert. Indien u momenteel niet in de gelegenheid bent om bij ons langs te komen, kunt u ons ook even bellen of mailen voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Neem vandaag nog contact op!