Let op! Op dit moment werken wij er hard aan om deze site voor u te verbeteren.

Meubelreparatie

MEUBELREPARATIE

 

In plaats van beschadigde meubels weg te doen en nieuwe meubels te kopen, kiezen steeds meer mensen ervoor om hun huidige meubilair te laten repareren. Dat is iets waar ons familiebedrijf helemaal achter staat. Wij helpen u dan ook graag om uw geliefde meubilair een tweede leven te geven. Is de stof of het leer van uw bank of stoel beschadigd en bent u op zoek naar een vakman die dit voor u kan repareren? Wilt u uw zitmeubelen opnieuw laten stofferen? Of wilt u een oude tafel laten opknappen? Voor meubelreparatie bent u bij Klaver Ermelo aan het juiste adres.

WAT VOOR MEUBELS REPAREREN JULLIE?

Onze stoffeerderij is gespecialiseerd in het repareren en opnieuw stofferen van alle denkbare meubelen. Ook voor de reparatie van kapotte meubelpoten of frames zit u goed bij ons.

Het maakt niet uit of het gaat om een bank reparatie of een stoel reparatie, om moderne of traditionele meubels – Klaver Ermelo is u graag van dienst!

Behalve voor meubel reparatie kunt u ook bij ons terecht voor onder andere autobekleding en kussens op maat. Met keuze uit honderden verschillende soorten en kleuren stof en leer kunnen wij voor elk interieur een passende oplossing bieden. In onze showroom kunt u op uw gemak de vele kleurstalen bekijken en inspiratie opdoen.

LAAT UW MEUBEL REPAREREN BIJ KLAVER ERMELO!

Wat ooit begon als een bescheiden eenmanszaakje, is de afgelopen decennia uitgegroeid tot een succesvol bedrijf met een 950m2 ruime showroom in Ermelo. Ons familiebedrijf is een waar begrip in Ermelo en omstreken. Komt u voor de reparatie van uw meubels bij ons, dan bent u verzekerd van een persoonlijk advies, een snelle service en een hoogwaardig eindresultaat dat in alle opzichten aan uw wensen voldoet. Loop eens binnen bij onze vestiging en vertel ons over de meubels die u wilt laten repareren. We laten u graag zien wat we voor u kunnen betekenen!