Let op! Op dit moment werken wij er hard aan om deze site voor u te verbeteren.

Meubelmakerij

MEUBELMAKERIJ

We leven tegenwoordig in een consumptiemaatschappij waar het door de meeste mensen als normaal wordt beschouwd om een nieuw meubelstuk te kopen wanneer het oude beschadigd is of qua uitstraling niet meer in het interieur past. Maar deze manier van leven staat lijnrecht tegenover de principes van duurzaam wonen. Daarom biedt Klaver Ermelo u de mogelijkheid om uw beschadigde of kapotte meubels door onze meubelmakerij te laten repareren, oude meubels op te laten knappen of meubels van een nieuwe bekleding te laten voorzien. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor meubels op maat.

VOOR WELKE WERKZAAMHEDEN KAN IK BIJ DE MEUBELMAKER TERECHT?

In onze meubelmakerij zijn onze ervaren vakmensen dagelijks bezig met het maken van onder andere banken, kasten en tafels op maat. Ook kunt u bij ons terecht voor onder andere tafel reparaties.

Versleten, beschadigde of kapotte meubels worden bij ons met de grootste zorg en aandacht hersteld tot ze er weer als nieuw uitzien, zodat onze klanten er nog jarenlang plezier van kunnen hebben.

Wij beschikken tevens over een eigen stoffeerderij, waar u banken, stoelen en kussens (opnieuw) kunt laten bekleden. U heeft daarbij de keuze uit een breed scala aan stof- en leersoorten, welke verkrijgbaar zijn in alle denkbare kleuren. De mogelijkheden zijn eindeloos bij de meubelmaker!

MEUBELMAKERIJ KLAVER ERMELO: ONZE WERKWIJZE

Het familiebedrijf Klaver Ermelo is een meubelmaker met ruim 30 jaar ervaring. U bent bij ons dan ook verzekerd van een persoonlijk advies, een uitstekende service en een hoogwaardig eindresultaat dat in alle opzichten aan uw wensen voldoet. Wilt u meubels laten repareren of opknappen? Of heeft u interesse in meubels op maat? Loop eens binnen bij onze 950 m2 ruime showroom in Ermelo of neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. We helpen u graag bij het realiseren van uw woonwensen!