Een greep uit ons camper stoffeerwerk

Camper- en caravanstoffering

Kamperen op unieke plekjes, lekker met het hele gezin op vakantie en genieten van het prachtige uitzicht… dit wilt u toch alleen in een comfortabele camper óf caravan?

Wij kunnen uw interieur afstemmen op uw specifieke wensen. Van het soort bekleding in vele stof- en leersoorten, kleur en uitvoering tot de keuze in dikte en comfort van uw kussens. Wie wilt er nou niet relaxed onderuitgezakt een mooi boek lezen in een comfortabele camper? Niets is vervelender dan dat uw zitting versleten en doorgezakt is. Uiteindelijk zult u toch geregeld uw camper gaan gebruiken. Met Klaver camperstoffering kunt u weer volop genieten van al het moois waar uw camper u heen brengt.

Ook een goed matras is belangrijk. U heeft pas echt vakantie gehad als u terug komt met een uitgeslapen en ontspannen gevoel. Ook hierin kunnen wij u van dienst zijn. Wij kunnen uw matras geheel op maat leveren. Daarbij maken wij gebruik van o.a. polyether en koudschuim. Vraag naar alle mogelijkheden en kom tot de conclusie dat comfortabel op vakantie gaan, écht op vakantie gaan is.

In onze eigen atelier en meubelmakerij hebben wij de mogelijkheid om ook uw gordijnen, vloerbedekking, vinyl, panelen en voorstoelen te stofferen. Daarnaast kunnen wij het interieur van uw camper aanpassen en/of spuiten; zo zal uw camper helemaal naar wens zijn!

Waarom zou u uw camper verkopen als u deze een make-over kunt geven? Wij stofferen uw camper geheel naar uw wensen en budget.
Wij hebben gemiddeld één week de tijd nodig om uw camper naar uw wensen te stofferen en/of aan te passen. Klaver camperstoffering is gevestigd in Ermelo en eventueel gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Vanzelfsprekend is er een mogelijkheid om u op te halen of weg te brengen naar het station.

Heeft u vragen of wilt graag een offerte ontvangen? Druk dan op onderstaande knop of bel met 0341 – 55 25 70. Onze deskundige medewerkers helpen u graag verder.