Een greep uit ons boot stoffeerwerk

Bootstoffering

Is uw boot toe aan nieuwe stoffering dan bent u bij Klaver aan het goede adres.

Uw boot is waarschijnlijk als uw tweede huis, een soort vakantie om naar toe te gaan. Lekker genieten van het weer en ronddobberen op het water; even helemaal weg van de bewoonde wereld.

Op uw boot bent u heerlijk op zoek naar dat moment om helemaal tot rust te komen, weg te dromen van de werkelijkheid, uw innerlijke rust te vinden in behaaglijk comfort. En daar maakt uw interieur een groot deel van uit. U wilt het dagelijkse leven even kunnen vergeten om zo heerlijk te kunnen genieten van uw boot, uw prachtige (zeil)jacht, uw comfortabele sloep, uw speed- of motorkruiser.

Voor het beste zit- en slaapcomfort werken wij o.a. met polyether en koudschuim. Voor de buitenkussens kunt u kiezen uit leer of kunstleer welke bestand is tegen bijna alle weersinvloeden.

Naast dat wij uw boot kunnen stofferen, hebben wij in onze eigen atelier en meubelmakerij ook de mogelijkheid om aanpassingen te doen aan uw bootinterieur. Uw wensen kunnen op maat gerealiseerd worden.

Kom eens langs en maak kennis met de warmte van prachtige in- en outdoorstoffen, het gevoel van kwaliteitsleer, de gezelligheid van gordijnstoffen en de keuze uit diverse soorten en kleuren vloerbedekking.

Bekijk de verschillende mogelijkheden en neem de tijd om al de dessins in u op te nemen want uw smaak en keuze is immers heel persoonlijk. En komt u er niet uit, dan vraagt u toch om advies over kleur, stof, (kunst)leder of andere mogelijkheden.

Graag komen wij langs om uw boot ter plaatse uit te mallen, op te meten en advies te geven over verschillende mogelijkheden.

Bent u niet in de gelegenheid om langs te komen in onze winkel dan kunnen wij uiteraard ook aan de hand van foto’s en maten een offerte voor u maken. Mail ons naar info@klaverermelo.nl of bel 0341 – 55 25 70. Wij helpen u graag verder.