Let op! Op dit moment werken wij er hard aan om deze site voor u te verbeteren.

Bootbekleding

BOOTBEKLEDING

 

De juiste bootbekleding verhoogt uw comfort, maakt het interieur van uw vaartuig makkelijker te reinigen en kan tevens de verkoopwaarde omhoog brengen. Stoffeerderij Klaver is gespecialiseerd in bootstoffering en is u graag van dienst als u uw boot van een nieuwe look en feel wilt voorzien.

WAT IS GESCHIKTE BOOTBEKLEDING?

De meest ideale bootbekleding is ademend, duurzaam, waterproof, kleurvast en eenvoudig te reinigen. Er zijn verschillende materialen die gebruikt kunnen worden voor bootbekleding. Leer is bijvoorbeeld erg geschikt, maar kan afhankelijk van het te bekleden oppervlak best prijzig zijn. Een goedkopere optie is kunstleer. Ook vinyl bootbekleding is zeer duurzaam, stevig en waterbestendig, en niet te vergeten heel makkelijk te reinigen. Geweven stoffen hebben dan weer het voordeel dat ze beter ademen, zachter zijn en ’s zomers niet zo heet en plakkerig aanvoelen.

IK WIL MIJN BOOT LATEN BEKLEDEN, HOE WERKT DAT?

U kunt uw bootkussens bij ons langsbrengen, zodat wij kunnen bekijken hoeveel arbeid erin zit en of de kussens eventueel bijgevuld moeten worden. U kunt dan meteen een keus maken uit de stof- en leerstalen, welke in vele kleuren beschikbaar zijn. Op basis daarvan stellen wij een offerte voor u op. Gaat u hiermee akkoord, dan plannen wij de order in en bestellen we de materialen. Afhankelijk van hoeveel werk het is kunnen wij uw boot doorgaans wel binnen een week klaar hebben, waarna u de kussens weer bij ons kunt komen ophalen. Mochten de kussens zelf echt aan vervanging toe zijn, dan kunnen wij natuurlijk ook nieuwe kussens op maat maken.

U kunt overigens ook bij ons terecht voor een bootmatras op maat!

LAAT UW BOOT BEKLEDEN DOOR KLAVER ERMELO!

Stoffeerderij Klaver is een familiebedrijf met meer dan 30 jaar ervaring. Laat onze deskundige vakmensen uw boot stofferen zodat u er nog vele jaren plezier van heeft. Loop eens binnen bij onze showroom in Ermelo voor een advies op maat. U bent overigens ook van harte welkom als u gewoon wat inspiratie op wilt doen. We laten u graag zien wat de mogelijkheden zijn op het gebied van boot bekleding.