Let op! Op dit moment werken wij er hard aan om deze site voor u te verbeteren.

Banken stofferen

BANKEN STOFFEREN

 

Heeft u een designerbank waar u praktisch op leeft maar waarvan de bekleding door intensief gebruik versleten is? Of heeft u een mooie vintage bank overgenomen die wel opgeknapt mag worden? Een nieuwe bekleding zorgt ervoor dat uw bank er weer als nieuw uitziet én perfect in bij de rest van uw interieur past. Wilt u uw bank opnieuw laten stofferen, dan bent u bij Stoffeerderij Klaver in Ermelo aan het goede adres! Ons familiebedrijf heeft al ruim 30 jaar ervaring met banken stofferen en staat garant voor een gedegen eindresultaat.

STOFFERING BANKEN: ONZE WERKWIJZE

Voordat we aan de slag kunnen met uw bank stofferen, willen we eerst bekijken hoeveel stof of leer er nodig is, en hoeveel arbeidsuren we er ongeveer aan kwijt zijn. Zelfs een versleten en ingezakte bank kan gerepareerd worden. Indien nodig kunnen we de kussens opvullen of de vulling vervangen door kwalitatief hoogwaardige materialen voor extra comfort. Bij onze showroom in Ermelo kunt u de nieuwe bekleding (stof of leer) uitzoeken. Wij stellen dan een offerte op maat voor u op. Gaat u akkoord, dan kunnen we de benodigde materialen bestellen en de werkzaamheden inplannen. De bank kan op vrijdag of zaterdag gebracht of opgehaald worden. Vervolgens bekleden we de bank in de stof en kleur van uw keuze, waarna deze doorgaans de week erop weer bezorgd of opgehaald kan worden.

Uiteraard kunnen wij behalve uw bank ook uw stoelen stofferen. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor kussens op maat.

LAAT UW BANK STOFFEREN DOOR KLAVER ERMELO!

Uw bank laten stofferen is de ideale oplossing om uw geliefde meubelstuk er weer als nieuw uit te laten zien. Bij Stoffeerderij Klaver bent u altijd verzekerd van een hoogwaardige kwaliteit bekleding en een snelle service. Kom vooral eens langs bij onze 950m2 grote showroom in Ermelo voor persoonlijk advies of een vrijblijvende offerte! Bent u niet in de gelegenheid om langs te komen, neemt u dan even contact op met onze klantenservice. Onze medewerkers staan u graag te woord!