Een greep uit ons auto stoffeerwerk

Autostoffering

Naar het werk, een belangrijke meeting, een familiebezoek aan de andere kant van het land of op vakantie… we kunnen eigenlijk niet meer zonder onze auto. Een auto is dan ook een belangrijke aankoop. Een aankoop om jaren plezier van te hebben. Niets gaat boven een comfortabele auto. En daarbij is uw interieur even belangrijk. Want als u op vakantie gaat of elke dag verre afstanden moet afleggen voor uw werk, wilt u natuurlijk uitstekend zitcomfort. Niets is erger dan uren achter elkaar op een slechte stoel zitten.

Of het nu gaat om een reparatie aan uw autostoel of het vernieuwen van uw complete auto-interieur; wij zorgen graag voor weer jarenlang rijplezier! U kunt bij ons terecht voor uw portierplaten, autostoel/-bank, hemel en/of vloerbedekking. Naast dat wij voor particulieren werken, weten ook veel autogarage’s al jarenlang hun weg naar onze stoffeerderij te vinden.

Een losse stiknaad, een beschadiging of een brandgat in één van de banen van uw bijrijdersstoel? Een kapotte zitting door het vele in- en uitstappen? Een motorzadel met een scheur? Of wilt u uw complete auto graag in het leer bekleed hebben? Klaver helpt u graag verder! Wij werken met zowel leder als stof en kunstleder. Ook voor het borduren en het aanpassen van een zitting (denk hierbij aan bijvoorbeeld het verhogen van de zitting) bent u bij ons aan het goede adres. Kom langs met uw auto of stuur een mail met daarin foto’s en uw wensen dan kunnen we samen kijken wat wij voor u kunnen betekenen. Onze vakkundige autostoffeerders hebben al vele modellen op hun naam staan; van oldtimers tot spiksplinternieuwe cabrio’s, van een omgebouwde touringcar tot een oude koets.

Wilt u graag meer informatie of een afspraak maken? Bel dan naar 0341 – 55 25 70 of neem contact op via onderstaande knop. Wij helpen u graag verder!