Let op! Op dit moment werken wij er hard aan om deze site voor u te verbeteren.

Stoelen stofferen

STOELEN STOFFEREN

 

Past de kleur van uw eetkamerstoelen niet meer bij uw nieuwe inrichting? Of heeft u voor een prikkie een mooie vintage stoel gekocht waarvan de bekleding wel een opfrisser kan gebruiken? Bij Stoffeerderij Klaver in Ermelo bent u aan het juiste adres voor het opnieuw stofferen van uw stoelen! Ook wanneer u bijvoorbeeld een oude fauteuil heeft geërfd waarvan de bekleding niet bij de rest van uw interieur past, is de stoel laten stofferen een uitstekende oplossing. Zo kunt u het erfstuk, in een modern jasje, toch een plekje geven in uw huis.

STOEL LATEN STOFFEREN? DIT IS ONZE WERKWIJZE

Wilt u een of meerdere stoelen laten stofferen, dan nodigen we u graag uit om langs te komen bij onze stoffeerderij met de te stofferen stoel of een foto daarvan. We bekijken hoeveel stof of leer er nodig is om de stoel opnieuw te bekleden en of het nodig is om de vulling te repareren of te vervangen. Vervolgens kunt u stof of leer in de kleur van uw keuze uitkiezen. Indien gewenst kunnen onze interieurspecialisten u hierbij adviseren. Aan de hand van het gekozen materiaal en de uit te voeren werkzaamheden stellen wij een offerte op maat op. Gaat u daarmee akkoord, dan kunnen we de order inplannen en het materiaal bestellen. We maken een afspraak voor een vrijdag of zaterdag wanneer u de stoel(en) kunt brengen (wij kunnen deze ook ophalen). Een week later is uw opnieuw gestoffeerde meubelstuk klaar en kan deze bezorgd of opgehaald worden.

U kunt overigens ook bij ons terecht voor alle denkbare stoel reparaties en kussens op maat.

LAAT UW STOEL STOFFEREN DOOR KLAVER ERMELO!

Wilt u uw geliefde stoelen laten stofferen, dan laat u dat vanzelfsprekend niet aan de eerste de beste over. Stoffeerderij Klaver in Ermelo is een familiebedrijf met meer dan 30 jaar ervaring en staat garant voor een hoogwaardige kwaliteit, een persoonlijk advies en een snelle service. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden van stoel stoffering of vraag meteen een vrijblijvende offerte aan. We zijn u graag van dienst!