Let op! Op dit moment werken wij er hard aan om deze site voor u te verbeteren.

Kasten spuiten

KASTEN SPUITEN

Heeft u een vintage of antieke kast waar u dol op bent, maar die eigenlijk wel opnieuw gelakt mag worden? Of bent u uitgekeken op de huidige kleur van uw kast? Dan kunt u uw kast laten spuiten door Klaver Ermelo. Daarmee bent u altijd verzekerd van een professioneel eindresultaat!

WAAROM EEN KAST LATEN SPUITEN?

Elke kast zal op den duur slijtage en gebruikssporen gaan vertonen. Dat maakt het meubelstuk meestal niet minder functioneel, maar het oog wil natuurlijk ook wat. Het spuiten van uw kast is de manier om het meubel weer in alle glorie te herstellen. Zo kunt u nog jaren plezier hebben van uw kast! Zelf een kast spuiten leidt meestal echter niet tot het gewenste resultaat; meubels spuiten vereist nu eenmaal specialistische kennis en apparatuur. Ook is het belangrijk dat de juiste laksoort wordt gebruikt. Wilt u verzekerd zijn van het beste eindresultaat, dan is het zeker aan te raden uw kast te laten spuiten bij een professionele meubelspuiterij. Dat scheelt u een hoop tijd, moeite en frustraties!

Behalve voor het spuiten van uw kast kunt u ook bij ons terecht voor tafels spuiten en stoelen spuiten.

KAST LATEN SPUITEN BIJ KLAVER ERMELO

Heeft u inmiddels besloten dat uw kast laten spuiten de beste oplossing is? Kom dan eens langs bij de meubelspuiterij van Klaver Ermelo of mail ons wat foto’s van uw kast door. Wij kunnen dan evalueren wat er precies moet gebeuren en hoeveel arbeid erin gaat zitten. Ook kunnen we een schatting maken van de kosten voor eventuele reparaties, bijvoorbeeld van loszittend beslag, scheef hangende kastdeurtjes of andere grotere beschadigingen. Op basis daarvan stellen we een persoonlijke offerte voor op. Indien u hiermee akkoord gaat plannen we de order voor u in. We maken dan meteen een afspraak voor een vrijdag of zaterdag waarop we u kast kunnen ophalen of u uw kast kunt komen brengen. Afhankelijk van de hoeveelheid arbeidsuren is uw kast na 1 tot 2 weken klaar. Vragen? Neem even telefonisch contact met ons op of stuur ons een mailtje. Klaver Ermelo is u graag van dienst!