Let op! Op dit moment werken wij er hard aan om deze site voor u te verbeteren.

Meubelspuiterij

MEUBELSPUITERIJ

Bent u uitgekeken op de kleur van een van uw meubels? Is de lak van uw meubilair in de loop der jaren beschadigd? Of heeft u een meubel dat nog in prima staat is maar eigenlijk niet (meer) bij de rest van uw interieur past? Dan is uw meubels laten spuiten een goede oplossing. U bent van harte welkom bij de meubelspuiterij van Klaver Ermelo!

MET WELKE MEUBELS KAN IK TERECHT BIJ DE MEUBELSPUITERIJ?

Klaver Ermelo is een familiebedrijf met ruim dertig jaar ervaring in het repareren en spuiten van meubels. Bij onze meubel spuiterij kunt u vrijwel alle denkbare meubels laten spuiten. Het maakt niet uit of het nu gaat om tafels spuitenkasten spuiten of stoelen spuiten, onze ervaren vakmensen staan garant voor een professioneel eindresultaat. Wij maken gebruik van kwalitatief hoogwaardige, krasvaste laksoorten, welke in elke gewenste kleur en glansgraad verkrijgbaar zijn. Zo zorgen we er samen voor dat de look en feel van uw meubel straks in alle opzichten aan uw wensen voldoet.

MEUBEL LATEN SPUITEN BIJ KLAVER ERMELO

Wilt u een meubel laten spuiten door de vakmensen van Klaver Ermelo, dan kunt u bij ons langs komen met foto’s van het betreffende meubelstuk of deze naar ons doormailen. Aan de hand van de foto’s beoordelen wij hoeveel arbeid erin zit, hoeveel lak er nodig is en of er eventuele beschadigingen zijn die gerepareerd moeten worden. Op basis daarvan stellen wij een offerte op maat voor u op. Gaat u hiermee akkoord? Dan kunnen we de order inplannen. We maken een afspraak voor een vrijdag of zaterdag om het meubelstuk op te halen, waarna we voor u aan de slag gaan. Afhankelijk van de hoeveelheid arbeid en de laksoort kan uw meubel na 1 tot 2 weken weer worden bezorgd of opgehaald. Heeft u vragen met betrekking tot meubels spuiten? Neem gerust contact met ons op, we helpen u graag verder!