Let op! Op dit moment werken wij er hard aan om deze site voor u te verbeteren.

Tafels reparatie

TAFELS REPARATIE

Bent u in het bezit van een tafel waar u dol op bent, maar waarvan de lak in de loop der jaren is versleten? Of heeft u te maken met een beschadigd tafelblad of een kapotte tafelpoot? Het zou zonde zijn om uw tafel weg te doen wanneer een tafel reparatie de problemen kan oplossen. Uw waardevolle bezit verdient toch zeker een tweede kans? Bij Klaver Ermelo bent u aan het juiste adres voor een vakkundige reparatie van uw tafel!

KUNNEN JULLIE MIJN TAFEL REPAREREN?

Jazeker! Klaver Ermelo is een meubelmakerij met ruim 30 jaar ervaring in het repareren, herstellen en spuiten van alle soorten meubels. U kunt een foto van uw tafel langsbrengen of mailen, zodat wij goed kunnen beoordelen wat er precies moet gebeuren en hoeveel tijd de werkzaamheden in beslag zullen nemen. Aan de hand daarvan stellen wij een offerte op maat voor u op. Gaat u hiermee akkoord, dan maken we een afspraak met u voor een vrijdag of zaterdag waarop u de tafel kunt brengen of wij deze bij u komen ophalen. Afhankelijk van de uit te voeren werkzaamheden is uw tafel doorgaans binnen 1 tot 2 weken weer klaar. Zo zorgen we samen dat uw geliefde tafel nog jaren mee kan!

Behalve voor de reparatie van tafels kunt u ook bij onze meubelmakerij terecht voor tafels op maat. Daarnaast beschikken wij over een eigen stoffeerderij waar we uw banken, stoelen of kussens van een nieuwe bekleding kunnen voorzien.

TAFEL REPARATIE BIJ KLAVER ERMELO

Als het op tafels repareren aankomt, dan bent u bij Klaver Ermelo verzekerd van een deskundig advies op maat, een snelle service en hoogwaardig eindresultaat. Kom eens langs bij onze showroom in Ermelo voor meer informatie over de mogelijkheden of neem contact met ons op. Direct een vrijblijvende offerte aanvragen kan natuurlijk ook!