Let op! Op dit moment werken wij er hard aan om deze site voor u te verbeteren.

Houten meubels op maat

HOUTEN MEUBELS OP MAAT

Wanneer u specifieke eisen stelt aan een nieuwe kast, tafel of stoel, dan kan het soms erg lastig zijn om een meubel te vinden dat in alle opzichten aan uw wensen voldoet. Vaak nemen mensen dan genoegen met een meubel dat het toch net niet is. Maar het kan ook anders!

Klaver Ermelo beschikt over een eigen meubelmakerij, waar u behalve voor reparaties en herstelwerkzaamheden ook terecht kunt voor meubels op maat.

WAAROM KIEZEN VOOR HOUTEN MEUBELS OP MAAT?

Een van de grootste voordelen van een houten meubel op maat is dat het speciaal voor u gemaakt wordt en u er dus verzekerd van bent dat het perfect past. Dit biedt met name uitkomst voor woningen met unieke en onconventionele features, zoals serres, nissen en gekke hoekjes die vrijwel onmogelijk te meubileren zijn met standaard meubilair uit de massaproductie. Wanneer u kiest voor een houten meubel op maat, dan heeft u volledige controle over de look en feel van het meubel; u bepaalt het materiaal, de afmetingen, de kleur en de afwerking.

Daarbij zijn massaproductie meubelen vervangbaar. Maar maatwerk is duurzaam. Met een houten kast of tafel op maat haalt u vakmanschap in huis, met kwalitatief hoogwaardige materialen en een uniek ontwerp. Een maatwerk meubel is iets dat u mogelijk aanschaft voor de rest van uw leven – misschien zelfs wel om door de geven aan de volgende generatie.

HOUTEN MEUBEL OP MAAT LATEN MAKEN BIJ KLAVER ERMELO

Als familiebedrijf met meer dan 30 jaar ervaring in het vervaardigen van houten meubels op maat bent u bij Klaver Ermelo altijd verzekerd van een betrouwbaar advies op maat, een snelle service en een kwalitatief hoogwaardig eindproduct. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Of kom eens langs bij onze ruime showroom om inspiratie op te doen!