Let op! Op dit moment werken wij er hard aan om deze site voor u te verbeteren.

Meubels op maat

MEUBELS OP MAAT

Hoewel de grote meubelfabrikanten die op grote schaal goedkope meubels produceren erg makkelijk zijn, is de kans groot dat u eindigt met exact dezelfde bank, kast of tafel als de rest van Nederland. In het begin is dat wel prima, maar veel mensen hebben op een gegeven moment toch behoefte hebben aan meubels die net zo uniek zijn als zij zelf. Uw thuis is immers een reflectie van uw persoonlijkheid! Gelukkig bent u bij de meubelmakerij van Klaver Ermelo aan het juiste adres voor meubels op maat.

IK WIL EEN MEUBEL OP MAAT LATEN MAKEN, HOE GAAT DAT IN ZIJN WERK?

Wilt u een meubel op maat laten maken? Dan heeft u ongetwijfeld al een goed beeld van hoe het eruit moet komen te zien. We nodigen u uit om bij ons langs te komen of voorbeelden (tekeningen of foto’s) van het te maken meubelstuk naar ons door te mailen. Vervolgens bespreken we samen met u welk materiaal u wenst (massief hout, gefineerd plaatmateriaal of gespoten mdf) en in welke kleur het meubelstuk uitgevoerd moet worden. Ook bepalen we de details, zoals het deurbeslag van een kast. Het maken en bekleden van zit- en rugkussens voor stoelen en banken doen we in onze eigen stoffeerderij. Zodra alle wensen en opties besproken zijn, maken we een offerte op maat voor u. Wanneer u daarmee akkoord gaat plannen we de order in en bestellen we de benodigde materialen. Zodra uw maatwerk meubel klaar is, wordt het bij u thuis afgeleverd door onze eigen meubel bezorgdienst. Het maakt niet uit of het nu gaat om houten meubels op maat of banken op maat; Klaver Ermelo is u graag van dienst!

MEUBELS OP MAAT LATEN MAKEN DOOR KLAVER ERMELO

Klaver Ermelo is een familiebedrijf met meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van maatwerk meubilair. U bent bij ons dan ook altijd verzekerd van een betrouwbaar en persoonlijk advies op maat en een kwalitatief hoogwaardig eindresultaat. Heeft u vragen met betrekking tot maatwerk meubelen? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.