Let op! Op dit moment werken wij er hard aan om deze site voor u te verbeteren.

Stoelen reparatie

STOELEN REPARATIE

 

Heeft u een geweldige antieke of vintage stoel gevonden, maar past de bekleding niet bij de rest van uw interieur? Of heeft u een designerstoel waarvan de bekleding door jarenlang intensief gebruik is versleten? Het zou zonde zijn om zo’n stoel weg te doen – zeker omdat u gewoon bij ons terecht kunt voor een stoel reparatie! Dit bespaart u een hoop geld én zorgt ervoor dat u nog jaren plezier kunt beleven aan uw geliefde stoel.

DE MOGELIJKHEDEN VAN EEN STOEL REPARATIE

De stoffeerderij en meubelmakerij van het familiebedrijf Klaver heeft al meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van stoelreparaties. Het maakt niet uit of het om traditionele of moderne stoelen gaat; wij kunnen elke stoel een nieuwe stoffen of leren bekleding voorzien, uiteraard in de kleur van uw keuze. Indien gewenst kunnen wij ook de vulling vervangen, zodat u van meer ondersteuning en comfort profiteert. Ook het repareren van kapotte stoelpoten of het vervangen van armleuningen is voor ons geen enkel probleem.

STOEL LATEN REPAREREN? ZO WERKT HET

U kunt uw stoel bij ons langsbrengen zodat wij kunnen bekijken wat er precies moet gebeuren. Soms volstaat het ook om even wat foto’s door te mailen. U maakt een keuze voor de gewenste stof- of leersoort en kleur, waarna wij een offerte op maat voor u opstellen. Bent u akkoord met de offerte, dan plannen wij de order in en bestellen we de benodigde materialen. Over het algemeen kunt u uw stoel op vrijdag of zaterdag brengen, waarna u deze de vrijdag of zaterdag erop weer kunt ophalen.

U kunt overigens ook bij ons terecht voor onder andere bank reparaties en kussens op maat.

LAAT UW STOEL REPAREREN BIJ KLAVER ERMELO!

Stoffeerderij Klaver in Ermelo is hét adres voor vakkundige stoel reparaties. Loop eens binnen bij onze showroom of neem contact met ons op voor meer informatie en een persoonlijk advies. U bent bij ons altijd verzekerd van CBW-garantie, een hoogwaardige kwaliteit en een snelle service!