Let op! Op dit moment werken wij er hard aan om deze site voor u te verbeteren.

Kussens op maat

KUSSENS OP MAAT

 

Hebben de kussens van uw bank, tuinmeubels, camper, caravan of boot hun beste tijd gehad? Dan is het vaak lastig om nieuwe kussens in de juiste afmetingen te vinden. Maar u kunt natuurlijk ook nieuwe kussens op maat laten maken. Deze kunt u dan meteen in de gewenste stijl laten uitvoeren. Stoffeerderij Klaver in Ermelo is u hierbij graag van dienst. Ons familiebedrijf heeft al meer dan 30 jaar ervaring met het stofferen en repareren van alle denkbare meubels en staat garant voor een gedegen eindresultaat!

WAT VOOR KUSSENS OP MAAT KUNNEN WIJ LEVEREN?

U kunt bij ons terecht voor alle denkbare maatwerk kussens. Bijvoorbeeld voor uw bank, fauteuil en tuinmeubilair, maar ook voor uw camper, caravan of boot. Ook voor campermatrassen en bootmatrassen op maat bent u bij onze stoffeerderij aan het juiste adres.

KUSSENS OP MAAT MAKEN: ONZE WERKWIJZE

We nodigen u graag uit om langs te komen bij onze stoffeerderij in Ermelo. Indien u een oud kussen heeft dat als voorbeeld kan dienen, vragen wij u om dit mee te nemen zodat wij de maten kunnen opnemen. U kunt meteen een keuze maken uit de vele stof- en leersoorten. Aan de hand van de uit te voeren werkzaamheden en het materiaal stellen wij een offerte voor u op. Gaat u hiermee akkoord? Dan plannen wij de order in en bestellen we de materialen. Over het algemeen kunnen wij uw maatwerk kussens binnen een week leveren.

LAAT UW KUSSEN OP MAAT MAKEN DOOR KLAVER ERMELO!

Kiest u voor een kussen op maat van Stoffeerderij Klaver, dan bent u verzekerd van een hoogwaardige kwaliteit, een persoonlijk advies en een snelle service. Bovendien is onze webwinkel CBW erkend, waardoor u profiteert van goede garantievoorwaarden. Bent u op het moment niet in de gelegenheid om bij ons langs te komen? Neemt u dan even contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.