Let op! Op dit moment werken wij er hard aan om deze site voor u te verbeteren.

Campermatras op maat

CAMPERMATRAS OP MAAT

 

Veel mensen die in het bezit zijn van een camper, beschouwen het voertuig als een tweede huis. Het is dan ook zeker de moeite waard om af en toe wat extra aandacht te besteden aan het interieur van uw camper. Neem nu uw campermatrassen. Standaard campermatrassen staan erom bekend dat ze hard, dun en allesbehalve comfortabel zijn. Maar een comfortabel campermatras is geen overbodige luxe; zelfs als u uw camper alleen gebruikt voor de zomervakantie, verdient u toch zeker een goede nachtrust? Een campermatras op maat laten maken is dan ook een uitstekende oplossing.

WAT ZIJN DE MOGELIJKHEDEN VAN CAMPERMATRASSEN OP MAAT?

Laat u door Stoffeerderij Klaver een nieuw matras voor uw camper op maat maken, dan zorgen wij dat u in uw camper net zo comfortabel slaapt als thuis! Kom gerust eens langs bij onze showroom voor een persoonlijk advies. We kunnen campermatrassen in alle maten leveren! Ook op het gebied van diktes en matrastypes heeft u bij ons volop keus. Zo kunnen wij uw nieuwe campermatrassen voorzien van een traagschuim vulling; dit heeft een drukverlagende werking en biedt een optimale ondersteuning voor uw lichaam. Waarom zou u genoegen nemen met een slecht matras als u ook kunt kiezen voor een optimaal comfort?

Is de bekleding van de stoelen en banken in uw camper ook aan vervanging toe? Informeer gerust naar de mogelijkheden op het gebied van nieuwe camperbekleding. Ook kussens op maat zijn voor ons geen enkel probleem!

BESTEL EEN CAMPER MATRAS OP MAAT BIJ KLAVER ERMELO!

Neem vandaag nog contact op met Stoffeerderij Klaver voor een vrijblijvende offerte of kom langs bij onze 950m2 ruime showroom in Ermelo. Ons familiebedrijf heeft ruim 30 jaar ervaring en staat garant voor vakmanschap! Bovendien bent u bij ons altijd verzekerd van een snelle service, CBW-garantie en een eindresultaat van een hoogwaardige kwaliteit. Wat wilt u nog meer?