Let op! Op dit moment werken wij er hard aan om deze site voor u te verbeteren.

Camperbekleding

CAMPERBEKLEDING

 

Een camper is zo nieuw als haar bekleding eruitziet. Dus als u de levensduur van uw camper wilt verlengen, moet u voor het interieur minstens zo goed zorgen als voor het exterieur. Wilt u uw camper opnieuw laten bekleden? Stoffeerderij Klaver in Ermelo doet dit graag voor u!

WANNEER MIJN CAMPER OPNIEUW LATEN BEKLEDEN?

Door de jaren heen kunt u te maken krijgen met verschillende problemen. Ten eerste is er vlekvorming, iets dat met huisdieren en jonge kinderen eigenlijk onvermijdelijk is. Verkleuring van de camper bekleding is vaak het resultaat van blootstelling aan de zon. Slijtage leidt op den duur tot scheuren en gaten in de bekleding, welke vaak erg lastig te repareren zijn. Met name in oudere, slecht geventileerde campers kan de bekleding ook gaan schimmelen. Dit zijn allemaal goede redenen om voor een nieuwe camper bekleding te kiezen. Maar ook als de kleur van uw huidige camperbekleding niet naar wens of simpelweg gedateerd is, helpen we u graag bij het uitzoeken van een nieuw design.

WAT ZIJN DE MOGELIJKHEDEN OP HET GEBIED VAN CAMPERBEKLEDING?

Wilt u die ouderwetse bekleding met bloemetjespatroon laten vervangen door een moderne, effen bekleding die beter past bij de rest van het interieur? Ergert u zich aan de beige bekleding waarop werkelijk elk vuiltje zichtbaar is? Of wilt u een stoffen camperbekleding laten vervangen door een duurzamer en makkelijker te reinigen materiaal? Kom gerust eens langs bij onze ruime showroom in Ermelo om onze vele stof- en leerstalen te bekijken. Met keuze uit een breed scala aan kleuren en designs is er voor elke camper en elke smaak een passende oplossing te vinden. U kunt overigens ook bij ons terecht voor een nieuw campermatras op maat!

LAAT UW CAMPER BEKLEDEN DOOR KLAVER ERMELO!

Kom langs bij Stoffeerderij Klaver of neem even contact met ons op voor meer informatie of een persoonlijk advies. U profiteert bij ons altijd van een snelle service en een kwalitatief hoogwaardig eindresultaat dat in alle opzichten aan uw wensen en behoeften voldoet.