Let op! Op dit moment werken wij er hard aan om deze site voor u te verbeteren.

Bootmatras op maat

BOOTMATRAS OP MAAT

 

Vroeger had een zeeman geluk als hij een canvas hangmat op zijn boot had om in te slapen. Tegenwoordig zijn de meeste boten gelukkig van alle gemakken voorzien. Toch zijn standaard bootmatrassen vaak net te hard en te dun om echt lekker op te kunnen slapen. Heeft u behoefte aan meer comfort op uw boot, of zijn uw huidige bootmatrassen aan een opknapbeurt toe? Het familiebedrijf van Stoffeerderij Klaver maakt graag een bootmatras op maat voor u!

WAT ZIJN DE MOGELIJKHEDEN VAN EEN BOOTMATRAS OP MAAT?

Als u slechts een paar nachten per seizoen aan boord doorbrengt, wilt u waarschijnlijk niet te veel geld uitgeven aan een bootmatras. Maar als u er regelmatig met de boot op uit trekt, is wat extra comfort natuurlijk wel zo prettig. Stoffeerderij Klaver denkt graag met u mee en laat u graag zien wat de mogelijkheden zijn met betrekking tot een bootmatras op maat. Afhankelijk van uw persoonlijke slaapwensen kunt u kiezen voor een standaard matras, een latexmatras of een traagschuim matras. Dit kan worden bekleed met verschillende stofsoorten in de kleur en stijl van uw keuze. Met ruim 30 jaar ervaring op het gebied van stofferen bent u bij ons altijd verzekerd van een gedegen eindresultaat.

Indien gewenst kunnen wij ook uw bootbekleding onder handen nemen. Zo kunt u het interieur van uw boot een compleet nieuwe uitstraling geven!

BESTEL EEN BOOTMATRAS OP MAAT BIJ KLAVER ERMELO!

Laat een bootmatras op maat maken door Stoffeerderij Klaver en profiteer van een deskundig advies op maat, CBW-garantie en een snelle service. Kom gerust langs bij onze 950m2 ruime showroom in Ermelo om inspiratie op te doen! Bent u niet in de gelegenheid om langs te komen, neemt u dan even contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.