Let op! Op dit moment werken wij er hard aan om deze site voor u te verbeteren.

Autobekleding

AUTOBEKLEDING

 

De meeste mensen brengen heel wat uren in hun auto door. Des te meer reden om aandacht te besteden aan uw autobekleding. De bekleding is immers niet alleen zeer bepalend voor de uitstraling van het interieur van uw voertuig, maar ook voor uw comfort – en dat van uw passagiers. Is uw auto bekleding beschadigd of versleten en wilt u deze laten repareren? Is het materiaal of de kleur van uw bekleding niet naar wens en wilt u de auto opnieuw laten bekleden? Of heeft u een gebruikte auto gekocht waarvan de auto bekleding wel een opknapbeurt kan gebruiken? Stoffeerderij Klaver Ermelo is u graag van dienst!

AUTO STOFFERING: ONZE WERKWIJZE

We nodigen u van harte uit om langs te komen bij onze vestiging in Ermelo, zodat wij kunnen beoordelen hoeveel stof of leer er nodig is voor het herstellen of vervangen van de autobekleding. We kunnen dan meteen bekijken of het eventueel nodig is om de vulling te repareren of te vervangen. U kunt dan meteen stof of leer in de gewenste kleur uitzoeken. Vervolgens stellen wij een offerte op maat voor u op. Gaat u hiermee akkoord? Dan plannen we de order in en bestellen we het materiaal, waarna we aan de slag gaan met de auto stofferen.

MOGELIJKHEDEN

Wanneer het op auto bekleding aankomt, draait het zowel om stijl en comfort als om duurzaamheid en onderhoudsvriendelijkheid. Stoffeerderij Klaver Ermelo biedt u een zeer uitgebreid assortiment met verschillende stof- en leersoorten. Hierbij kunt u denken aan leer, leatherlook, suède, vinyl, nylon, katoen en PVC. Uiteraard verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren!

U kunt overigens ook bij ons terecht voor camperbekleding en bootbekleding.

LAAT UW AUTO BEKLEDEN BIJ KLAVER ERMELO!

Wilt u uw auto laten bekleden of de bekleding laten repareren? Bij Stoffeerderij Klaver Ermelo bent u verzekerd van een ruime keuze in stof- en leersoorten, een hoogwaardig resultaat en een snelle service. Kom gerust eens langs bij onze showroom voor een persoonlijk advies. Liever direct een vrijblijvende offerte aanvragen? Dat kan natuurlijk ook. We zijn u graag van dienst!